Roulette strategi

Roulette strategi

Rouletten er ikke et spil, hvor du kan udvikle specielle vindertalenter. Det handler helt og aldeles om held, hvor den lille bold lander. Men på trods af det, findes der alligevel flere forskellige roulette strategier og systemer, der er blevet udviklet. Specielt 1 roulette strategi kan forbedre dine vinderchancer og få bedre odds. 

Der er specielt 1 roulette strategi der gør sig gældende, så læs med og bliv klogere!

Hvordan virker strategien strategierne?

 • Martingale system: Når du taber fordobles din indsats. Når du vinder, starter forfra igen.
 • Fibonacci sequence: Dit bet er summen af de to foregående spil.
 • Labouchere: Ud af en tilfældig sekvens af tal, er væddemålet altid summen af de yderste tal.
 • Red Bet: Du fordobler konstant din indsats på rød og beholder konstant samme satsning på sort.
 • D’Alembert system: Du satser kun på lige chancer. Når du taber, øger du din indsats med én, og når du vinder reducerer du din indsats med én.
 • Columns strategy: Du sætter din indsats på den første kolonne, fordobler den på den anden, og firedobler den på den tredje kolonne.
 • The ‘one hit’ miracle: Du bliver ved med at satse på det same nummer.
 • The memory game: Du satser på alle numre på bordet, undtagen de tre der sidst har vundet.
 • Pivot: Du satser på det første dobbelte tal og beholder din indsats konstant i 36 runder.

Lær roulette strategierne gratis og øv dig gratis

Spil roulette strategierne gratisDet kan være lidt intimiderende at kaste sig ud i et af disse roulette strategier. En rigtig god idé er at spille gratis først før du kaster dig ud i at indsætte rigtige penge. Vil du prøve at spille for fiktive penge så udbyder de fleste danske kasinoer idag gratis prøvespil.

Martingale system

Ud af de forskellige systemer der anvendes til at spille roulette, er Martingale systemet måske den mest populære. Den kan forklares sådan her; du fordobler din tabte indsats, når du taber. Når du vinder, skal du starte forfra.

Dette roulette system har helt sikkert vist sig at virke. Dog er der visse risici for at tabe, da alle roulette borde har en maksimums indsats også kaldet bordgrænsen. Det er derfor vigtigt at forblive disciplineret ved indgåelse af væddemålene, så du ikke tager nogen unødige risici.

Fibonacci Sequence

Fibonacci Sequence, er den sekvens af tal, hvor hvert tal er summen af de to foregående numre. Det er et system man let kan anvende til rouletten.

Når du bruger systemet, skal du først satse på lige chance. Når du taber, tælles summen af de foregående spil sammen og er din nye satsning. På denne måde tager du et skridt videre i serien, hver gang du taber. Når du vinder en runde tager du to skridt tilbage i serien. Vinder du for eksempel i fjerde runde, skal du derefter kun satse én kredit i næste runde.

Så når du taber skal du tage et skridt videre i sekvensen af tal, men når du vinder, kan du tage to skridt tilbage i sekvensen.

Labouchere

Labouchere roulette strategien fungerer også med en sekvens af tal, men disse numre er udvalgt af dig! Med denne strategi er din indsats baseret på de to yderste tal i din selvvalgte sekvens. Denne roulette strategi virker som følgende:

Roulette strategi Labouchere

 • Du skriver en tilfældig sekvens af tal ned før du begynder, for eksempel 2, 4, 6, 2, 4.
 • Din indsats er så summen af de to yderste tal i sekvensen (2 plus 4 = 6).
  Når du taber, skriver du det beløb ned du mistede i slutningen af serien.
 • Den sekvens af tal er nu 2, 4, 6, 2, 4, 6.
 • Så satser du summen af de to yderste tal igen.
 • Når du vinder overstreges de to yderste tal.

Med en næsten 50% chance for at ramme dine tal, er chancerne for at vinde store. Denne roulette strategi er meget populær blandt ihærdige spillere.

Red Bet

Når du spiller roulette, har du også mulighed for at satse på en farve. Denne strategi kaldes for Red Bet fordi statistisk set satser de fleste spillere på farven rød. Ideen er at du beholder en fordobling af Red Bet og samtidig også satser på de sorte felter konstant.

Du starter med et bet på rød. Når hjulet igen skal drejes, fordobler du din indsats på rød og satser din originale indsats på sort. Det samme sker i næste runde, osv.

Fordelen ved denne strategi er, at du bibeholder dine chancer, mens spreder dine indsatser.

D’Alembert system

I D’Alembert systemet væddes der udelukkende på lige chancer. Når du taber, kan du forøge din indsats med én kredit. Når du vinder skal du reducere én kredit fra din indsats. Det betyder at der altid er en balance på 0, når du laver en fortjeneste. Et simpelt men effektivt roulette system.

Column strategi

Når du bruger denne strategi, satser du kun på kolonner. Du satser et lille beløb på den første kolonne, fordobler beløbet på den anden, og firedobler på den tredje kolonne.

Indsatsen fordobles ved hvert hjulspind, og de andre indsatser stiger i samme tempo.

One Hit Miracle

Roulette strategi One Hit MiracleOne Hit Miracle er baseret på idéen om, at bolden vil på et tidspunkt forhåbentligt lande på et bestemt tal. Der er ikke nogen begrundelse for at bolden vil lande på et bestemt tal da rouletten er overladt til tilfældigheden.  Det er derfor strategien kaldes for miraklet da det er tilfældigt hvor kuglen lander.

One Hit Miracle går altså ud på at du hele tiden satser på det samme tal.

The memory game

Med The Memory Game, vædder du på alle bordets numre, undtagen dem, der vandt de sidste tre omdrejninger. Denne roulette strategi er baseret på den uvidenskabelige idé om at tallene ikke umiddelbart kan gentages i rouletten. Det er dog ikke sandt da roulettebordet ikke behersker hukommelse. Det er derfor lige så sandsynligt at bordet gentager sig selv som at den kommer med nye tal.
Pivot

Pivot

Når du bruger denne strategi skal du først holde styr på de tal der allerede har vundet på bordet. Når en række vinder to gange, bliver det dit ‘Pivot’ nummer. Du satser nu på dette nummer i de næste 36 drejninger af hjulet. Dette system er baseret på “loven om den tredje”. Ifølge denne naturlov, vil kun 24 forskellige numre vises i en serie på 36. Det betyder, at flere numre skal vises mere end én gang.

🌟 Vinderen af den bedste roulette strategi 🌟

Der findes en lang række forskellige roulette strategier som du kan give dig i kast med. Det er dog de færreste strategier som virker og hvor du kan vinde mere end du taber. Skaberne af strategierne har nemlig bygget deres formler ud fra at rouletten har en hukommelse. Det har den ikke og det er derfor fuldstændig op til tilfældigheden.

Der findes dog et roulette system som er min favorit: